Gepekelde salades geven meer energie dan rauwe salades. In dit gerecht maak je een pittige gepekelde salade die nog minstens 5 dagen houdbaar is in de koelkast.
Andijvie hoort tot de bittere slasoorten en kan zowel rauw als gekookt gegeten worden. In dit gerecht bereiden we het in een pittig aardappelgerecht.
Boerenkool is een wintergroente die boordevol mineralen zit. Klassiek gezien maken wij boerenkool klaar in een stamppot, of gestoofd met een ajuintje. Deze kroketjes zijn iets uitdagender, en een ware verrassing als je gasten krijgt. Het recept is
Pompoenen zijn een goede bron van natuurlijke suikers die wij nodig hebben in de herfst. In dit gerecht wordt het smeuïge van in de oven gebakken pompoen gecombineerd met het knapperige van de gremolata. Dit gerecht past perfect bij een typis
Een winterse quiche met een hartige-zoete smaakcombinatie.
Geen idee wat je kan maken met koolrabi? Dit eenvoudig recept is snel klaar en smaakt heerlijk!
0476 27 87 01
info@puurleguum.be