Algemene voorwaarden

De groentepakketten zijn flexibel

We verkopen drie verschillende groentepakketten: klein pakket voor 12 euro, middelgroot pakket voor 18 euro en een groot pakket voor 26 euro.

We werken niet met een abonnement of voorafbetaling. Je kan wekelijks bestellen wat je graag wil en de betaling gebeurt per pakket.

Vanaf het hoogseizoen (juni/juli) heb je de mogelijkheid om drie soorten te wisselen in je pakket, bijvoorbeeld spruitjes kan je ruilen voor selderij. Wanneer je groenten wisselt, verandert de prijs van je pakket niet.

De bestelling

Dit gebeurt volledig online via onze website. Er kan niet telefonisch of via mail besteld worden.

Om de bestelling te kunnen plaatsen dien je je eenmalig te registreren, zodat wij zicht hebben op onze klanten. Daarna kan je eenvoudig inloggen en de verschillende stappen van de bestelling doorlopen.

De groentepakketten voor de week nadien komen op maandag online. Bestellingen kunnen geplaats worden tot en met zondag. 

Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een bevestigingsmail. Heb je die niet ontvangen, kijk dan even bij je ongewenste mails. 

Annuleren van de bestelling kan tot twee dagen voor afhalen. Gelieve dit te laten weten via mail of telefoon.

De afhaling

Locatie: Hoevewinkel Puur Leguum, Schootschansweg 8, 3550 Heusden-Zolder.

Afhalen kan op dinsdag of vrijdag van 15u00 tot 18u30.

De groentepakketten zullen klaar staan op naam in kisten. Kom je voor iemand anders afhalen, laat ons dat tijdens het afhaalmoment even weten.

Vergeet geen eigen kist of draagtas mee te nemen om het pakket te kunnen meenemen. De kisten van Puur Leguum kunnen niet meegenomen worden.

Gelieve telefonisch of via mail contact op te nemen als je niet tijdig je pakket kan komen afhalen op de afgesproken uren.

Losse verkoop

Tijdens het afhaalmoment kan je ook gewoon andere producten kopen in onze hoevewinkel: fruit, extra groenten, droogwaren, zuivel, ...

De betaling

Betalen doe je tijdens de afhaling van het pakket in cash of met Payconiq. Tijdens de coronamaatregelen verkiezen we Payconiq. 

 

Wij staan open voor feedback en vragen. Stuur gerust een mailtje naar info@puurleguum.be 

 

 0476 27 87 01

  info@puurleguum.be